25. 10. 2020

Vážené voličky, vážení voliči,

děkujeme za Vaše hlasy, které jste dali uskupení Spojenci pro Středočeský kraj sdružující TOP 09, hnutí Hlas a nás Zelené. Vaše voličská přízeň nám umožnila v Jesenici získat 8,48 % a v celém kraji pak 5,85 %. Díky tomu jsme získali v krajském zastupitelstvu 4 mandáty, které nám umožní začít měnit směřování našeho kraje.

Jeden mandát připadl i Janě Krumpholcové, zastupitelce města Mladá Boleslav, profesí učitelce a člence Zelených. Pro nás Zelené se tak jedná o historický úspěch – poprvé se nám podařilo díky Vám dostat do krajského zastupitelstva naší reprezentantku. V novém rozložení kraje se Jana Krumpholcová stane předsedkyní výboru pro školství a bude tak moci ovlivnit vývoj zejména
středního školství. Za Vaši přízeň děkujeme a budeme se snažit ji nezklamat. A to nejenom na krajské úrovni, ale i u nás v Jesenici.

Ale tím pozitivní zprávy od nás nekončí. Máme totiž od září ještě jednu dobrou novinu a to tu, že se naše místní organizace opět rozrostla. Jsme moc rádi, že si cestu k nám našla další naše sousedka, které není jedno, co se v naší společnosti děje a která chce přiložit ruku k zelenější budoucnosti Česka. Moc si toho vážíme a kdyby mezi vámi byl někdo další, kdo by chtěl stát členem či členkou Zelených i součástí naší místní organizace, dejte nám vědět. Moc rádi vás mezi námi uvítáme.

Za jesenické Zelené

Jana Vidímová a Petr Brož